Skibril opties

Als je op wintersport gaat zal je weten dat je het een en ander nodig hebt. Een van de dingen die je absoluut niet mag vergeten is natuurlijk je skibril. Als je nog geen skibril hebt zullen we een aantal opties met je bespreken, zodat je beter weet welke het best bij jou past.

Skihelm met vizier

Een skihelm met vizier is eigenlijk de beste optie als je gelijk klaar wilt zijn. Het grote voordeel van een helm met een vizier is, dat je je skibril eigenlijk nooit kwijt kunt raken. Je hebt namelijk het vizier, wat als bril fungeert. Deze schuif je gemakkelijk naar boven als je hem even af wilt zetten. Daarnaast sluiten de helm en het vizier natuurlijk perfect op elkaar aan dus zal je je hier geen zorgen over hoeven te maken.

Losse skibril

Een losse skibril is eigenlijk het allerbeste. De bril zit namelijk helemaal tegen het hoofd aan, wat ervoor zorgt dat er van geen enkele kant licht naar binnen kan komen. Ook gaan je ogen niet tranen, omdat er geen koude lucht langs komt. Dit is vooral als je erg hard skiet erg prettig. Zorg er wel altijd voor dat je een bril neemt met een volledige UV protectie en eentje die niet kan beslaan.

Brildrager?

Ben je een brildrager? Let dan op dat je een skibril neemt waar je je bril onder kunt dragen. Er worden hier namelijk speciale brillen voor gemaakt die van binnen meer ruimte hebben, zodat je ze makkelijk over je eigen bril kunt dragen.